НачалоЗа насОтзиви - Къща Бягство при езерото

от нашите гости
село Гняздово
Къща Гняздово
Дворът през юни
Гледка тераса

Бягство от всичко. Идеалното местенце за почивка при Васко и Михаела. Страхотни домакини и много уютна и отпускаща, непретенциозна атмосфера. Комбинира се супер с каяк и колела, които може да наемете от тях. До нови срещи!

Димитър Мирийски

Хей, тези млади хора са истинското ново тракийско злато! Ще се почувствате добре като през ваканциите при баба си на село, само дето домакинята ви ще е едно синеоко момиче, което ще ви даде всичкото спокойствие, от което имате нужда, плюс силна храна! Готви божествено, сервира прекрасно, пее… Абе, отидете при Михаела! Ще се убедите, че животът е прекрасен!

Весела Симеонова, Пловдив

Силно препоръчвам! Това е най-готината къща за гости в която някога съм бил! Къщичката е направена с много стил и те кара да се чувстваш като у дома си. Банята и тоалетната, макар и общи, са изключително чисти и просторни. А матраците са изключително удобни, особено след наколко часа гребане. Най-много ми хареса невероятната гледка към язовира от балкончето. Вечер, седнал на столчето, гледащ язовира и невероятната тишина. Наистина силно очарован и скоро отново пак.

Luke Bozov, през Фейсбук

Незабравимо преживяване, което сърдечно препоръчвам на всеки! Ще останете очаровани от невероятната красота на това райско място, от чистия въздух, от песента на щурците и петлите, от сърдечността и гостоприемството на Михаела, от вкусните гозби, които приготвя, от невероятната програма, която предлага!!! За мен бе истинско бягство за 3 пълни дена, ефекта в невероятен и пак ще го повторя! Благодаря ти, Михаела! До скоро!

Габи Борисова, Варна

Другите за насВашите отзиви

Емилия Зафираки, София

Една от най-уютните къщи за гости, в която съм била! А комбинацията от вкусно приготвена домашна храна, красиви родопски гледки и вълшебни домакини я правят наистина уникална.

Крис и Свет, фейсбук

Благодарим ви за прекрасното преживяване – спокойствието, вкусните гозби, приключенията, хубавите разговори, доверието и подаръците 🙂 Ще се видим на пролет!

Юлия Събева, Пловдив

Всичко беше чудесно – и организацията, и програмата, и храната. Имаше всичко необходимо. Дори кафето беше хубаво, което е рядкост, а за аромата на курабийките да не говорим 🙂. Много бих се радвала на рецептата за курабийките, имаме още от същото масло 🙂

Заповядайте в село Гняздово!

Селска идилия, чист въздух и шумове само от природата.
Адрес
село Гняздово,
на 25 км. от град Кърджали
Телефон
0887831026
0888139435
Email
info@travcobg.com