НачалоМихаела Кирчева - Къща Бягство при езерото

Михаела Кирчева

Родена през 1978 г. в град Кърджали. Още като ученичка решава, че иска да се занимава с дейност, свързана с пътуване. Завършва специалност „Международен туризъм“ в ИУ – Варна, говори френски, английски и руски езици. Специализира устойчиво развитие и дигитален маркетинг.

В периода 2009-2014 г. ръководи компонент „Туризъм“ към проект „Новото тракийско злато“ в сътрудничество с две холандски фондации. Заедно с Васко създават Трансродопи – маршрут за вело и пешеходен туризъм. В периода 2013-2016 е член на УС на „Българска асоциация за алтернативен туризъм“ и на УС на „Съвет по туризъм“ към община Кърджали.

В подкрепа на развитието на Източните Родопи като дестинация за приключенски туризъм пише в блоговете: gabitour.wordpress.com и rodopski-hroniki.com. От 2021 г. споделя моменти от живота си в You Tube канала: Mihaela Kircheva

Михаела още ръководи Слънчевата ферма – място за неформално образование на деца, обича да готви и да пее, почитател е на „направи си сам“ културата, любител-фотограф е и има две дъщери.